Vi ønsker å ansette en:

Regnskapsmedarbeider

Vi opplever økt pågang innen regnskap- og økonomisektoren, og vi søker derfor etter ny kundeansvarlig regnskapsmedarbeider i fast og fortrinnsvis full stilling.

Arbeidsoppgaver

Regnskapsfaget stiller i dag, i tillegg til det regnskapsfaglige, krav til god forståelse av elektroniske systemer hvor moderne løsninger i økende grad erstatter papirarbeid og manuell regnskapsføring. Derfor er det viktig at du har gode evner til å sette deg inn i regnskapssystemer og funksjonalitet disse tilbyr.
Arbeidsoppgavene vil være konsentrert om løpende regnskapsføring og oppdatering fra A-Å, rapportering/oppfølging samt utvikling og implementering av rutiner. Budsjettering, lønnsomhetsanalyser, rådgivning og kjøring av lønn kan også være arbeidsoppgaver avhengig av dine kvalifikasjoner og praksis. Som kundeansvarlig vil du ha det overordnede fagansvaret for en del av våre kunder og du ivaretar økonomifunksjonen hos kunde.

Ønskede kvalifikasjoner

Utdanning og erfaring innen regnskap som er tilstrekkelig til at du er autorisert eller kan autoriseres som regnskapsfører er nødvendig. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha effektive og tidsriktige regnskapsløsninger, så god kompetanse innen et eller flere regnskapssystem, fortrinnsvis Visma Business eller Tripletex, er ønskelig.

Personlige egenskaper

Pålitelighet og nøyaktighet er viktige egenskaper for stillingen sammen med at du jobber strukturert og effektivt. Videre håper vi at du har en positiv holdning til ditt arbeid og liker å yte god service. Vi håper du er interessert i faget, liker å være faglig oppdatert og å sette deg inn i og ta i bruk de muligheter som nye systemer og teknologi kan gi våre kunder.

Vi tilbyr

En trygg og stabil arbeidsgiver med gode verdier.
Konkurransedyktige betingelser.
Muligheter for deleierskap om du ønsker det.

Vi ser frem til å motta en kortfattet søknad med CV fra deg som du sender til knut@boregnskap.no. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål vedrørende mulighetene vi kan gi deg. Daglig leder Knut Eilevstjønn treffer du på 930 36 530, Åse Grimholt treffer du på 982 07 062 og styreleder Arne Gavle treffer du på 951 76 611. Søknadsfrist 1. desember 2017.

Send oss en melding i skjemaet under – så tar vi kontakt med deg:

Bø Regnskapskontor - autorisert regnskapsførerselskap

En trygg regnskapspartner !